flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 липня 2023 року голова Шостого ААС Олена Кузьмишина взяла участь у нараді Верховного Суду щодо здійснення правосуддя в умовах воєнного стану

29 липня 2023, 09:12

28 липня 2023 року голова Шостого ААС Олена Кузьмишина взяла участь у нараді Верховного Суду щодо здійснення правосуддя в умовах воєнного стану.

У нараді також взяли участь керівництво Верховного Суду, голови апеляційних судів України, голова Вищого антикорупційного суду, голова Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України та представники інших органів державної влади.

Під час наради голова Верховного Суду зазначив, що у перший день відкритої агресії виникли питання, як забезпечити здійснення правосуддя в умовах воєнного стану і виконати конституційні функції, а також зберегти життя і здоров’я учасників процесу, суддів та працівників апарату суду. За словами очільника Верховного Суду, на сьогодні можна констатувати, що судова система із цими питаннями впоралася. Станіслав Кравченко висловив подяку присутнім головам судів, які, проявляючи мужність, брали на себе відповідальність за прийняття відповідних рішень.

Фото: пресцентр ВС.