flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Шостого ААС Олена Ганечко на презентації блоку моніторингового звіту «Ефективність нормативно-правового регулювання у сфері судоустрою, судочинства та кримінальної юстиції»

23 лютого 2022, 15:14

За результатами проведеного в 2021 році моніторингу впровадження та аналізу ефективності прийнятих нормативно-правових актів Міністерством юстиції України 21 лютого 2022 року проведено презентацію блоку моніторингового звіту «Ефективність нормативно-правового регулювання у сфері судоустрою, судочинства та кримінальної юстиції».

У даному заході взяли участь представники Верховного Суду, судді, представники правоохоронних органів, адвокатської спільноти, наукових установ та громадських об’єднань, а також організацій міжнародної технічної допомоги у сфері юстиції. 

Раду суддів України представляла членкиня Ради суддів України, суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Олена Ганечко.

У Моніторинговому звіті Директорату правосуддя та кримінальної юстиції Мін’юсту були обговорені проблеми різних галузей права їх шляхи вирішення та розв’язання.

Кожна із виявлених проблем докладно була описана у Моніторинговому звіті Директорату правосуддя та кримінальної юстиції Мін’юсту. Презентовано стан їх нормативно-правового регулювання, судову практику, практику Європейського суду з прав людини, науково-дослідні матеріали, описано міжнародний досвід їх розв'язання та обговорено шляхи вирішення виявлених проблем.